Mine ydelser

Mine ydelser henvender sig til dig, der har fysiske gener som smerter i muskler og led, fordøjelsesbesvær, migræne, iskiasproblemer og lignende.

Men jeg kan også hjælpe dig, der mærker et behov for, at ”få kroppen mere med” i de ting du gør. Dig, der ofte oplever, at hovedet vil én vej, kroppen en anden.

Din krop vil altid fortælle dig om, hvordan du har det. Fysisk, følelsesmæssigt, socialt. Men det kan godt være svært at tolke signalerne fra kroppen – for hvad betyder signalerne, hvor hører de til henne og hvordan kan de bruges til noget? Jeg kan hjælpe dig med, at blive mere fortrolig med al dette.

Måske har du haft eller har langvarig stress, angst og mild depression. Måske står du midt i en periode, som kræver meget af dig og har brug for støtte og vejledning til at bevare dig selv og din indre fornemmelse af tryghed.

Din krop kan her være nøglen til at finde retning og mening – den kan hjælpe dig til at finde ro og tryghed og til at kunne vælge til og fra i dit liv.

Jeg kan give dig de input, der skal til, for at du øger din kropsfornemmelse, dine sansninger og følelser. På den måde får du din krop med på råd og kan lade dette få indflydelse på dine beslutninger og valg i livet.

Sundhed handler nemlig ikke kun om at spise sundt og dyrke motion. Sundhed handler om livskvalitet – hele vejen rundt.

Mine kerneydelser er således sundhedsfremme, stressforebyggelse, livsstilsændringer og pædagogisk formidling.

Jeg giver behandlinger (psykomotorisk/afspændingsbehandling, zoneterapi og massage) og jeg underviser små og større grupper, typisk i workshops-forløb. Min målgruppe er private (børn/ voksne/ ældre), virksomheder, institutioner og lignende.

Kropspotentialet inviterer med andre ord til fordybelse, ro og kropslig opmærksomhed. Et rum, hvor du kan være med det som er lige nu – med ord eller med stilhed.

Et rum, hvor du kan udforske og undersøge muligheder, følelser og tanker og hvor jeg er katalysator for din proces.

Så du får hele dig med i de ting du gør.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Bedste hilsner/ Hanne