Girl in a jacket

Behandlinger

Mine ydelser henvender sig til dig, der har fysiske gener som smerter i muskler og led, muskelspændinger, fordøjelsesbesvær, migræne, iskiasproblemer, svækket immunforsvar og lignende.

I disse tilfælde kan både afspændende massage, kropsterapi og zoneterapi være det der skal til, for at skabe balance i kroppen igen.

MEN jeg kan også hjælpe dig, der mærker et behov for, at ”få kroppen mere med” i de ting du gør. Dig, der ofte oplever, at hovedet vil én vej, kroppen en anden.

SE DE FORSKELLIGE BEHANDLINGSTYPER I UNDERMENUEN.

Min krop vil ikke som jeg vil – jeg synes faktisk den er rigtig irriterende og træls!

Ovennævnte citat har jeg hørt mange klienter sige, når vi mødes første gang. Den der oplevelse af, at kroppen nærmest har sit eget liv og at den ligesom ikke vil “makke ret”. Der kan være forskellige årsager til det, men først og fremmest må hovedet (viljen) og kroppen (følelserne) lære at samarbejde. Et godt sted at starte er, at lære at lytte til kroppen.

Måske har du haft eller har langvarig stress, angst og mild depression. Måske står du midt i en periode, som kræver noget særligt af dig og har brug for støtte og vejledning til at bevare dig selv og din indre fornemmelse af tryghed.

Din krop kan være nøglen til at finde retning og mening – den kan hjælpe dig til at finde ro og tryghed og til at kunne vælge til og fra i dit liv.

Som psykomotorisk terapeut er det ikke min opgave at diagnosticere eller at “fikse dig”.

Det jeg kan, er at hjælpe og støtte dig med at blive mere fortrolig med din krops signaler. At lære dig at lytte til, forstå og tolke din krops signaler rigtigt. Det, som er rigtigt for dig!

Finde ind til hvad det betyder, når kroppen gør ondt for eksempel. Hvad er det lige præcis, din krop fortæller dig? For det er nemlig DIG, der er eksperten på DIN krop. Det ved du måske bare ikke endnu!

Jeg kan give dig de input, der skal til, så du øger din fornemmelse af din krop – så du bliver bevidst om NUANCERNE i dine sansninger af kroppen. Og mærker hvad de betyder for DIG – så du med tiden kan lade det du mærker i din krop, få større indflydelse på de valg du træffer. Så du kan tage ejerskab i dit liv og får dig selv med i livet. Du lærer at tage din krop med på råd og kroppen bliver dermed din livsvigtige vejleder og ikke din fjende eller “dumme uforståelige krop”.

Jeg kan guide dig til en stærk kontakt med din kerne og dine ressourcer. Færdigheder, som du kan trække på, når kroppen gør ondt og livet er svært. Og som du kan mærke, giver dig indre tilfredshed, ro, overskud og boblende glæde.

Det gør jeg dels gennem de kropslige behandlinger og de nærværs-øvelser, vi arbejder med og dels gennem samtale og støttende spørgsmål.

I processen bliver du mere bevidst om, hvad der rører sig i dig på et dybere plan. Og på hvad der skal til, for at du kan BRUGE din nye viden og nye indsigter til at skabe det liv du ønsker dig.

Det kræver nogle gange mod. Det finder du også i kroppen!

Kropspotentialet inviterer til et rum, hvor du er i centrum – dig som menneske – og ikke din eventuelle diagnose eller sygdom. Kropspotentialet er et åndehul, hvor du kan undersøge og udforske muligheder, følelser og tanker  – med ord eller i stilhed – og hvor jeg er katalysator i din proces.

Jeg glæder mig til at møde dig.

>> Læs mere her om min tilgang til krop/psyke sammenhængen.

Kærlig hilsen

Hanne Mette