Girl in a jacket

De 5 undervisningsgange

1. gang: Ro og afspænding af dit nervesystem

Første gang sættes fokus på muskelspændinger og spændingsmønstre. Når kroppen er spændt op, kan det være svært at mærke sig selv.  Du guides nænsomt til at lande stille og roligt i din krop. Du får kropslige værktøjer, der sænker spændingsniveauet og skaber ro i nervesystemet.

2. gang: Åndedrættet

Åndedrættet er turbovejen mellem hoved og krop og et øjebliks-billede på, hvordan du har det. Et blokeret åndedræt (med manglende energi og høj muskelspænding til følge) kan have været din tro følgesvend i årevis, uden du måske har vidst det. Der kan være mange grunde til et blokeret åndedræt – og dem kommer vi ind på – men een ting er sikkert;  Dit åndedrætsmønster er individuelt og fortæller noget om dig.

3. gang: Grounding  – land i kroppen og stå fast

Du lærer hvad grounding helt konkret er. Grounding handler om at lande i kroppen og lande der, hvor kroppen er. Måske oplever du ofte følelsen af at blive væltet omkuld? Slået ud af kurs? Måske er du altid på farten og “flyver afsted” uden at lande indimellem eller “svæver væk” i Facebook, spil eller lignende? Vi arbejder med kropsøvelser, der styrker din sansning af jordforbindelse, liggende, siddende, stående, i bevægelse.

4. gang: Grænser og relationer

Grænser har både en indadrettet orientering (holder din grænse samlet omkring dig selv) og en udadrettet orientering (tydeliggør din grænse overfor din omverden). Vi arbejder med kropsøvelser, der yder støtte til din sansning af begge dele. Denne træning giver dig bedre forudsætninger for, at sige til og fra, at sætte dine grænser, at handle ud fra din kerne. Modet til at stå ved dine valg, finder du også i kroppen.

5. gang: Kerne og energifelt

Vi arbejder med kropsøvelser, der styrker sansningen af dit fysiske balancepunkt, din centrering, dit energifelt – din jeg-kraft. Vi får også samlet op på forløbet og du får det sidste materiale med, som støtter din videre proces.