Girl in a jacket

Udtalelser fra Mindful Moving deltagere

Kan varmt anbefales. Meget behagelig som menneske og super kompetent fagligt 👍😊

Anja Andersen

Jeg har fået mere fokus på at få min krop med mig og bruge den som en medspiller i forskellige situationer. Fx som beroligelse, blive i mig selv osv.
Jeg oplever en begyndende større sikkerhed i at mærke og respektere det jeg mærker og dermed respektere og handle på egne grænser.
 
De konkrete øvelser, jeg har kunne tage med mig i min hverdag, har gjort en forskel for mig. Særligt øvelser omkring vejrtrækning, centrering, grounding
 
Hanne Mette er en god underviser, hun udstråler en behagelig ro og omsorg, der gør en tryg. Hun er opmærksom på hver enkelt deltager og får fint inkluderet alle. 

Trine, deltager på Mindful Moving Basic

Jeg har deltaget i flere af Hanne Mettes Mindful Moving workshops, bl.a. Grounding, Åndedrættet og Centrering.

Jeg var lidt nervøs for, om det ville være akavet at lave øvelser sammen med andre, jeg ikke kendte, men Hanne Mettes ro og nærvær var med til, at gøre stemningen virkelig behagelig og tryg. Der var plads til at være den man er, og deltage i øvelserne så meget eller lidt man syntes om.

Jeg har fundet ud af, at både grounding og min vejrtrækning kan hjælpe mig med at bevare roen i pressede situationer. Jo mere jeg bruger øvelserne, jo hurtigere og stærkere mærker jeg min jordforbindelse. Jeg føler mig styrket og kan bedre sige fra og stå ved mig selv.

Har du svært ved at mærke dig selv, uro, muskelspændinger eller føler du dig stresset, vil jeg anbefale dig at deltage i et eller flere af Hanne Mettes Mindful Moving workshops.”

Elin Bækdal Jensen

Jeg har været med en aften Hanne holdt et 2 timers oplæg og jeg var så begejstret! Fordi hun gav vores læring liv og nye værktøjer!

Jeg har selv manglet mere fysisk bevægelse i de daglige behandlinger og det var SÅ FEDT at se/ mærke, hvordan Hanne formåede at få os alle op af stolene på så frisk og frigjort en måde. Det her kursus kan jeg næsten ikke vente med at melde mig på!

Forenings workshop – FDZ – Danske Zoneterapeuter – Dorte Petersen