Girl in a jacket

Hævede ben og lændesmerter

Jeg henvendte mig til Hanne Tolsgaard i håb om, at Zoneterapi kunne afhjælpe mig med mine hævede og ømme ben. Jeg har døjet med væske i benene i over 20 år (især ved varme og ved stillesiddende arbejde), og da jeg skulle på vandre-ferie, tænkte jeg, at måske Zoneterapi kunne lindre.

Allerede efter få behandlinger kunne jeg mærke og se forskel, mine underben svandt med ca. 2 cm. i omkreds og under min vandre-ferie, havde jeg ikke problemer med hævet ben – overhovedet. For mig er det et lille mirakel

Udover hævet ben har Hanne også hjulpet mig med lændesmerter, igen med fantastisk resultat.

Jeg kan til enhver tid anbefale Hanne Tolsgaard. Hun er lyttende, imødekommende, troværdig og en meget kompetent behandler, som jeg kun kan give de bedste anbefalinger.

Hilsen

Tina Andresen / Aarhus