Girl in a jacket
mm

Mindful Moving er en kropsdynamisk bevægelsesform og en formidlingsmetode, som forankrer læring i kroppen.

Undervisningen har fokus på nærvær, opmærksomhed og sanselighed. Den træner deltagerne i at mærke, tolke og handle på kroppens signaler.

> SE HER FOR AKTUELLE MINDFUL MOVING WORKSHOPS

Deltagerne får kropslige og mentale værktøjer til at møde og håndtere de udfordringer, de står med i dagligdagen.

Metoden er velegnet til fx medarbejderudvikling. Arbejdet med krop, bevægelse og refleksion gør, at medarbejderne involverer sig i temaet og i hinanden på en anden måde, end hvis man udelukkende sidder og lytter til et foredrag.

Mindful Moving er højt og lavt tempo, instrueret og improviseret bevægelse, nærvær og fordybelse, sjov og alvor på samme tid.

Mindful Moving er et godt afsæt for nye handlemuligheder i gruppen.

> Mindful Moving Hjemmesiden

> Min profil under Mindful Moving Instruktører

Hvordan foregår Mindful Moving

Undervisningen bygges op om et tema, afhængig af målgruppen og kursets formål.

Der undervises altid ud fra en fast opbygning:

– kort teoretisk oplæg om det aktuelle tema

– bearbejdning og undersøgelse af dagens tema gennem bevægelse, opmærksomhedsøvelser, visualisering, meditation og afspænding

– afsluttende refleksion, hvor vi sætter ord på de erfaringer vi gør os og bygger bro mellem undervisningen og udfordringerne i hverdagen

Temaer kan være selvregulering af stresstilstande i nervesystemet, hovedpine og migræne, søvnløshed, smerter o.lign.

Mindful Moving kan være en ingrediens til en temadag eller foregå som et forløb over flere gange og kan skræddersyes efter ønsker, behov og forudsætninger.

Ring eller mail for nærmere aftale.

“Jeg har deltaget i flere af Hanne Mettes Mindful Moving workshops, bl.a. Grounding, Åndedrættet og Centrering.

Jeg var lidt nervøs for, om det ville være akavet at lave øvelser sammen med andre, jeg ikke kendte, men Hanne Mettes ro og nærvær var med til, at gøre stemningen virkelig behagelig og tryg. Der var plads til at være den man er, og deltage i øvelserne så meget eller lidt man syntes om.

Jeg har fundet ud af, at både grounding og min vejrtrækning kan hjælpe mig med at bevare roen i pressede situationer. Jo mere jeg bruger øvelserne, jo hurtigere og stærkere mærker jeg min jordforbindelse.

Jeg føler mig styrket og kan bedre sige fra og stå ved mig selv. Har du svært ved at mærke dig selv, uro, muskelspændinger eller føler du dig stresset, vil jeg anbefale dig at deltage i et eller flere af Hanne Mettes Mindful Moving workshops.”

Elin Bækdal Jensen.

Mindful Moving:

“Kan varmt anbefales. Meget behagelig som menneske og super kompetent fagligt 👍😊”

Anja Andersen

Forenings workshop – FDZ – Danske Zoneterapeuter:

“Jeg har været med en aften Hanne holdt et 2 timers oplæg og jeg var så begejstret! Fordi hun gav vores læring liv og nye værktøjer!

Jeg har selv manglet mere fysisk bevægelse i de daglige behandlinger og det var SÅ FEDT at se/ mærke, hvordan Hanne formåede at få os alle op af stolene på så frisk og frigjort en måde. Det her kursus kan jeg næsten ikke vente med at melde mig på!”

Dorte Petersen