Girl in a jacket

Om mig

Jeg hedder Hanne Mette og jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, Mindful moving instruktør, zoneterapeut, fysiurgisk massør og SANS instruktør

Jeg er mor til Rasmus og Klara på 17 og 12 og gift med Morten, der er far til Julie og Marie.

Jeg har altid været nysgerrig på sammenhængen mellem krop og psyke – nysgerrig på, hvordan vores følelsesliv påvirker kroppen og hvordan kroppen påvirker vores følelser. Og så er jeg født med en tro på, at enhver problematik har en løsning, en nøgle.

Nøglen kan nogle gange være, at lære at acceptere det, vi ikke kan ændre. Og i stedet bruge energien konstruktivt.

Derfor ønsker jeg at anspore din nysgerrighed på din situation – og på at give dig hjælp til selvhjælp – ved stress, mild depression, angst og ved smerter, fysiske som psykiske.

Jeg har ingen quick fixes klar til dig – de holder nemlig sjældent på den lange bane. Men hvis du er villig til at kigge på dit liv, eventuelt lave justeringer, så kan jeg hjælpe dig.

Når livet er svært, kan jeg yde støtte og give dig brugbare input på vejen, så du oplever kontakt med dine iboende ressourcer og herigennem opdager nye handlemuligheder.

Så du kan leve et liv med autensitet, nærvær, glæde og mening.

Du er også velkommen i klinikken, når du “blot” ønsker en afspændende behandling, der giver ro, nærvær og velvære i sjæl og krop.

Jeg har over 20 års erfaring med at behandle, undervise og vejlede indenfor krop/psyke sammenhænge og naturlig sundhed.

Jeg arbejder ud fra et helhedssyn – det betyder blandt andet, at vi inddrager både fysiske, psykiske og sociale aspekter af dit liv i forhold til det, du ønsker hjælp til.

Min virksomhed – Kropspotentialet – blev født i 2011 og den består af både behandlinger og undervisning til private og til virksomheder. 

Igennem min 10 årige tilknytning til Falck Healthcares tværfaglige behandlerteam har jeg desuden særlig erfaring med at afhjælpe lidelser i muskler, knogler og led. 

Uddannelser og kurser:

  • Psykomotorisk terapeut, dap, professionsbachelor i afspænding og psykomotorik, VIA University Randers, 2008
  • Mindful Moving Instruktør, kursus for psykomotoriske terapeuter, 2013-14
  • Identitet og traumer v/ kropspsykoterapeut Merete Holm Brantbjerg
  • Stressmestring v/ kropspsykoterapuet Merete Holm Brantbjerg
  • Senthes metoden, Kroppens vej gennem stress og traumer v/ Jakob Mikkelsen
  • Zoneterapeut, FDZ, Holbæk, RAB godkendt, 2000
  • Fysiurgisk massør, Massageskolen i Aarhus ved Ole Gotliebsen, 2003
  • SANS instruktør ved DGI 2022

Jeg opdaterer løbende min viden via kurser og workshops indenfor mine fagområder

Kroppen er din livsguide.

Når du lader det du mærker i kroppen få indflydelse på de valg og beslutninger du tager, vil du mærke du bliver stærkere.

Det er ikke altid bare nemt og ligetil.

Men det ER muligt at finde en vej gennem svære kriser og dillemaer –  der er også en vej for DIG! En vej som er selvkærlig, nærende og opbyggende for din trivsel og i dine relationer.

Modet til at stå ved dig selv – findes også i kroppen. 

Jeg kan støtte dig i DIN vej til kropslig forankring, så livet kan mødes med autensitet, mening, mod, glæde og kreativitet.

Velkommen til Kropspotentialet.

Kærlig hilsen

Hanne Mette