Girl in a jacket

Velkommen

Jeg sætter dig i kontakt med din krop

Jeg hjælper dig med at forstå din krops signaler, så du kan få balance i kroppen og mere velvære –
psykisk såvel som fysisk

· Har du somme tider følelsen af, at hovedet vil én vej, men kroppen en anden?

· Døjer du med fysiske gener som f.eks. smerter i muskler og led, fordøjelsesbesvær, migræne, iskiasproblemer eller lændegener?

· Har du problemer med stress, angst eller en mild depression?

· Eller kunne du bare godt tænke dig at få kontakt med dine fysiske og psykiske ressourcer, så du bedre kan klare de udfordringer, du møder på din vej

Få en gratis prøvebehandling:

Ved en prøvebehandling får du et indtryk af mig og min måde at behandle på. Når du har fortalt mig om din problemstilling, snakker vi om, hvordan jeg kan hjælpe dig, og hvordan et videre forløb kunne se ud. En prøvebehandling varer 20 minutter.

Så kan jeg hjælpe dig:

– Jeg sætter dig i kontakt med din krop og skaber de betingelser, der skal til, for at kroppen kan benytte sine egne selvhelbredende kræfter til at genskabe din indre balance, så du kan få mere ro og velvære i din hverdag. 

Det gør jeg ved hjælp af den behandlingsform, der passer til netop dig og dine udfordringer. Læs mere om de forskellige behandlingsformer, jeg anvender, herunder.

Kom i kontakt med din krop og dens ressourcer med psykomotorisk terapi og afspændingsbehandling

Hvis du ikke er i kontakt med din krop, kan det resultere i hovedpine, smerter i muskler og led, stress, søvnbesvær og andre ubalancer.

Med psykomotorisk terapi og afspændingsbehandling kommer du i kontakt med din krop og bliver mere bevidst om dens signaler. Behandlingen mindsker dine smerter og afhjælper stress, og du vil opleve en generel tilstand af større kropsligt og mentalt velvære efter behandlingen.

Klik herunder for at læse mere om, hvordan psykomotorisk terapi og afspændingsbehandling foregår.

Styrk dit helbred med zoneterapi

foot-massage-2133279_1920

Ubalance i din krop medfører smerter, sygdom og træthed, og det resulterer i ømhed i områder på og under fødderne. Dine fødder er nemlig forbundne med dine organer.

Jeg genskaber balancen i din krop ved at trykmassere de zoner på og under dine fødder, der hænger sammen med de ubalancer, du oplever.

Efter et forløb med zoneterapi vil dine smerter blive mindre eller helt forsvinde.

Få smidigere muskler og større velvære med fysiurgisk massage

Hverdagens krav kan føre til spændinger og smerter i led og muskler. Du har måske smerter efter en sports- eller træningsskade, spændinger og smerter i kroppen efter en periode med ensformigt statisk arbejde foran computeren, eller måske døjer du med hovedpine og stress.

Med fysiurgisk massage løsner jeg dine anspændte muskler og sætter gang i blodcirkulationen ved at dybdemassere musklerne. Efter en periode med fysiurgisk massagebehandling vil du få smidigere muskler, et stærkere immunforsvar, og du vil opleve, at dine smerter mindskes.